Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati

bebelusi purtatiDuminica, 5 octombrie, s-a dat startul la Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati.

In perioada 5-11 octombrie 2014, se sarbatoreste in intreaga lume International Baby Weak, un eveniment anual, care are ca scop promovarea numeroaselor beneficii ale purtarii bebelusilor, cum ar fi: libertatea de miscare a mamicii, bebelusul simte tot timpul bataile inimii fiind atat de aproape de mamica (sau tatic) si din aceasta cauza plange mai rar, se adapteaza mai usor la noua viata, este leganat in permanenta de mersul si miscarile mamei, iar lista poate continua.

Cu aceasta ocazie in Bucuresti vor fi mai multe actiuni organizate de “Bucharest Babywearing Parents” pentru popularizarea sistemelor de purtat ergonomice si a beneficiilor bebelusilor purtati in acest mod.

Prin intermediul mamicilor organizatoare La Ceai cu Mamici am aflat programul desfasurarii evenimentelor din Bucuresti:

zilele impartaseste aventura“În perioada 5-11 Octombrie 2014 se desfășoară la nivel mondial Săptămâna Internaţională a Bebeluşilor Purtaţi – 2014, iar cu acest prilej Grupul Babywearing București va organiza o serie de evenimente în vederea promovării modului corect şi sănătos de a-ţi purta copilul în sisteme de purtat ergonomice.

Vom realiza în fiecare zi activități pentru mamele cu copii purtati, activități prin intermediul cărora dorim să promovăm purtarea sănătoasă și beneficiile aduse familiilor atunci când aleg să utilizeze sisteme ergonomice.

Duminica, 5 Octombrie, ora 17.30 – Flash Mob in Afi Palace Cotroceni, in fata magazinului Zara;

Luni, 6 Octombrie, ora 10.30 –  Ateliere de Babywearing la sediul Poarta-ma: invatam despre cum sa facem singure propriul sistem de purtat;
Marti, 7 Octombrie, ora 11.00 – Aventuri prin Bucuresti, tur ghidat organizat de Pas Pitic;
Miercuri, 8 Octombrie, ora 10.00 –  Babywearing fashion la Salonul Yummy Mummy;
Joi, 9 Octombrie, ora 8.50 – Aventuri in Carpati – excursie la munte cu piticii;
Vineri, 10 Octombrie, ora 10.30 – Aventuri în lumea animalelor domestice la Ferma Animalelor;
Sambata, 11 Octombrie, ora 11.00 – Babywearing sanatos la Viva Sport Club.

Pentru cine isi doreste sa participe la activitati si nu aveti acces pe grup, va asteptam cu un e-mail pe ada@go-big.ro“.

Asa ca dragi parinti, viitori parinti, chiar si bunici, dar mai ales dragi copilasi sunteti asteptati cu mic, cu mare sa participati si sa va bucurati de evenimentele organizate pentru a sarbatori Săptămâna Internaţională a Bebeluşilor Purtaţi – 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B