Catalogul jucariilor de Craciun la Noriel

Se apropie sarbatorile si o data cu intrarea in luna decembrie nebunia alergaturii dupa alegerea cadourilor a inceput. Si o data cu goana dupa cadouri a inceput si nebunia promotiilor. Peste tot sunt reduceri la articolele pentru copii: la jucarii, la carticele, la hainute, la accesoriile de Craciun si cele pentru impodobirea bradului si a casei. Referitor la carticele cei de la Elefant.ro si-au pastrat din reducerile oferite de Black Friday la o parte din cartile pentru copii si gasiti aici ceea ce ei numesc acum oferte speciale de Mos Nicolae, iar aceste oferte sunt valabile pana Duminica 7 Decembrie. Dar nici libris.ro nu se lasa mai prejos, astfel ca avem din nou reduceri considerabile la o gramada de carti si carticele, spre exemplu Incredibila enciclopedie- Corpul Uman este la doar 18 lei, redusa de la 52.99, iar aici la libris exista si optiunea de a o rasfoi, ceea ce mi se pare fantastic. Si in plus la orice comanda facuta in aceasta perioada pe site-ul celor de la libris veti primi cadou un CD cu cele mai frumoase colinde romanesti. Si bineinteles cei de la emag ofera reduceri la jucarii, dar si la foarte multe carti, in special Enciclopediile pentru copii si Mini-encilopediile Larousse sunt reduse cu pana la 66%, dar nu numai.

Catalog jucarii Craciun NorielDar cu totii stim ca fercirea cea mai mare apare atunci cand copii primesc: jucarii. Cei de la Noriel stiu toate aceste lucruri, asa ca ne inlesnesc cautarile si au facut ei deja o selectie, astfel a aparut Catalogul jucariilor de Craciun la Noriel in care sunt jucarii pentru copii mici, dar si pentru copii mai mari, jucarii cu reduceri, unele mai mari, altele mai mici, dar pana la urma orice reducere este binevenita. Dintre cele mai atractive jucarii din catalogul jucariilor de Craciun la Noriel sunt:

Computerul testoasa – este un laptop sub forma de broasca testoasa, are ecran LCD si este in 4 limbi: romana, engleza, franceza si germana. Are o functie speciala pentru karaoke cu microfon inclus si optiune de inregistrarea vocii. Pe langa acestea are si 88 de activitati diferite cu exercitii lingvistice, numerice si jocuri de dezvoltare a abilitatilor copiilor. Il puteti gasi aici la doar 199.90 ron, redus de la 269.90 ron.

Catelusul Pipirex– este redus considerabil de la 299.9 la 199.9 Ron. Catelusul Pipirex este deosebit pentru ca face tot ceea ce face un adevarat catel: latra, bea apa, face pipi. Are senzori peste tot (pe cap, pe spate, pe corp, pe labuta) pentru a putea reactiona la toate gesturile omului. Trebuie doar sa il mangai! Aa si sa il cumperi mai intai. Asta doar daca puiul tau isi doreste un catel si nu ii poti oferi unul adevarat care include multe alte atributii, obligatii.

Oaki Oak povestitor– Este broscuta povestitoare care stie 8 povesti fermecatoare, dar stie si cantecele dragute si usor de invatat. Desi este recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani, eu cred ca le va face mare placere si copiilor de numai 2 anisori. Este redus de la 159.9 la 119.9 ron. Poate ca nu este la fel de atractiv ca Mickey povestitorul, dar avand in vedere ca pretul este dublu si tot 8 povesti ne spune si Mickey, eu cred ca Oaky face toti banii.

– Vestita papusa Maia este si ea la reducere. Cele 3 variante incluse in promotia de Craciun sunt: Maia cu tableta este 150 ron( de la 200 ron), Maia care creste are pretul de 130 ( de la 180 ron) si Maia la plimbare este 120( redusa de la 140 ron). Cea mai interesanta si atractiva pentru cele mici cred ca este Maia cu tableta (mai ales ca exista o puternica atractie catre gadgeturi parintilor) caci impusti doi iepuri dintr-o lovitura: si papusa si tableta. Papusa are o tableta cu ajutorul careia repeta litere, numere, forme si ii ajuta pe cei mici sa le descopere prin exercitii si intrebari.

Magic Jinn– nu are o reducere mare aplicata, adica pretul actual este de 77 ron ( de la 107 ron), dar merita toti banii caci este o jucarie foarte inteligenta si interactiva pentru copii si nu numai. Jucaria cunoaste 350 de animale, inclusiv unele care au disparut de pe planeta sau care nu au existat niciodata. Magic Jinn intelege tot ce-i spuneti daca vorbiti clar si daca in locul in care va aflati nu exista zgomot de fundal. Este foarte istet si se bucura foarte mult cand va straduiti sa dati raspunsuri corecte la toate intrebarile lui. Astfel se poate strange toata familia in jurul lui Magic Jinn pentru a avea o seara amuzanta, distractiva si interactiva! Mai multe detalii gasiti aici.

Masinute- antepremergator cu Minnie sau Mickey sunt acum la pretul de 130 ron. Noi acest tip de masinuta i-am luat cadou la primul Craciun al puiului nostru, cu putin inainte de a implini un anisor. S-a bucurat foarte tare si o foloseste si acum foarte des, in apropierea celui de-al doilea Craciun al lui.

Lego Duplo– un cadou foarte potrivit pentru orice copil cu varsta peste 1 an jumate. Daca printezi si decupezi talonul din catalogul de Craciun al celor de la Noriel, primesti 20% reducere la orice produs Lego Duplo achizitionat pana in 31 decembrie 2014.

In catalogul jucariilor de Craciun la Noriel, veti mai gasi masini si masinute, dragoni, Pinguinul Pin Pin care tot apare in reclamele tv, diverse papusele cu aripi sau nu, truse si genti de colorat, diverse pentru par, ateliere sau bancuri cu unelte pentru baietei sau bucatarii cat mai roz cu oale si tacamuri pentru fetite, diverse seturi de Plastelino, de creatie, jucarii de lemn si multe alte surprize.

Dar bineinteles ca putem gasi si jucarioare pentru cei foarte mici: diverse zornaitori, volan cu lumini, proiector de noapte cu lumini si melodii, antemergatoare cu activitati, etc.

Referitor la datele in care puteti comanda jucariile pentru a le primi la timp, cei de la Noriel au anuntat:

Din punct de vedere organizatoric dorim sa va oferim si datele limita pentru plasare comenzilor pe site pentru a fi livrate la timp pentru Mos Nicolae si Mos Craciun, iar acestea sunt:

– 3 Decembrie, ora 16:00 – pentru livrari pana la Mos Nicolae;

– 19 Decembrie, ora 23:59 – pentru livrari pana la Mos Craciun.

PS: Daca te abonezi la newsletterul Noriel vei primi un voucher de 20 Ron (gratuit).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B