10 lucruri pentru care imi place iarna

Si pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vom intra oficial in prima luna de iarna, am stat si m-am gandit oare de ce imi place iarna. Si iata la ce concluzii am ajuns!

1. Imi place zapada.

2. Imi place sa aud zapada cum scartaie sub talpile cizmelor.

3. Imi plac oamenii de zapada, caci imi aduc aminte de copilarie, imi aduc aminte de bunicul meu care imi facea an de an oameni de zapada. Iar de acum cu atat mai tare imi vor placea, caci pustiul meu a crescut si vom putea cladi impreuna oameni de zapada.

La sanius4. Imi place sa vad copiii cum se zbenguie in zapada, cum ies cu saniutele la joaca.

5. Imi place linistea iernii. Imi place sa fiu prima persoana care paseste pe aleile inca neatinse ale parcului, sa las eu primele urme in zapada.

6. Imi plac cateii care se tavalesc si alearga si se joaca in zapada, dar si pisicile care ies sfioase afara si isi pun cu grija labutele mici in zapada, apoi se scutura imediat ce ajung in casa.

7. Imi place iarna caci strazile sunt pline de beculete si ghirlande luminoase, iar parcurile de asemeni sunt pline de voie buna, de oameni veseli, de chioscuri cu vin fiert si turta dulce.

8. Imi place iarna caci este vremea colindelor. Sunt niste melodii superbe care ma umplu de stare de bine si ma arunca in borcanul cu melancolie.

noaptea prin oras9. Dar cel mai important, imi place iarna deoarece vin Sarbatorile. Pentru mine Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare. Sarbatorile de iarna ma fac sa ma simt din nou copil. Ador sa daruiesc si sa primesc cadouri, sa cumpar toate nimicurile, sa vad oameni dragi fericiti, dorinte implinite. Imi place sa miroasa a cetina in casa, a vin fiert cu scortisoara, sa ne strangem toti la masa de Craciun si sa urmarim “Home Alone” ( ca in fiecare an).

10. Si… imi place iarna caci din acest an am devenit profesoara si este primul an cand voi avea o vacanta de 3 saptamani in care voi profita din plin si imi voi petrece timpul cu baietii mei dragi, am sa-i rasfat si am sa ma las rasfatata si iubita.

Cam acestea ar fi cele 10 lucruri pentru care imi place iarna. Si totusi …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B