Platforma KidSpots

De curand am aflat si utilizat platforma celor de la KidSpots. Si pentru ca am fost incantata de ajutorul primit, am zis sa transmit mai departe cateceva despre aplicatia lor si cu ce ne pot ajuta pe noi, ca si parinti (si nu numai). Este o platforma online unde se gasesc informatii de mare interes atunci cand esti parinte. O data ajuns pe site-ul lor, iti setezi locatia unde te afli (daca acesta se numara printre: Bucuresti si Ilfov, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj sau Timisoara), apoi cei de la KidSpots te ajuta la identificarea si localizarea punctelor de interes (exemplu: educatie, sport, sanatate, cumparaturi, dar si locuri de joaca, gradinite, muzee) din apropierea locatiei tale sau a intreg orasului tau. Aplicatia KidSpots pune la dispozitie o gama larga de locatii si evenimente pentru copii, pornind de la gradinite si scoli, after school, cursuri si activitati extra-scolare, dar chiar si clinici pediatrie si farmacii, muzee, magazine, locuri de joaca sau divertisment.

Platforma KidSpots este ajutorul ideal atunci cand cauti o gradinita in apropierea casei sau a locului de munca, o scoala buna, un loc de joaca pentru petrecerea prichindelului sau un curs de balet pentru o mica domnisoara. KidSpots te duce la fix cand esti in cautarea unei farmacii sau al unui medic pediatru pentru urgenta, cand nu stii ce faci in weekend cu copilul sau, de ce nu, atunci cand cauti magazinul pentru cadoul sau cartea perfecta pentru copii.

Platforma KidspotsDincolo de accesul la informatii, KidSpots pune la dispozitia utilizatorilor un element indispensabil pentru zilele noastre: socializarea. Aplicatia iti permite sa recomanzi locatiile sau activitatile si evenimentele incercate, sa permiti altor utilizatori si prietenilor tai sa fie informati sau sa cunoasca opinia ta, iar tu sa afli parerile si recomandarile altora. Adu-ti si prietenii in lumea KidSpots si puteti vedea pe unde umbla fiecare, ce a incercat si i-a placut (sau nu). Si in plus, te poti conecta prin contul tau de Facebook.

Momentan platforma KidSpots ofera informatii doar pentru orasele: Bucuresti, Ilfov, Brasov, Iasi, Cluj, Constanta si Timisoara, lista urmand sa fie extinsa in curand si cu alte orase mari ale tarii. Aplicatia Kidspots (pentru iOS si Android) se poate descarca gratuit (iTunes si Google Play) si iti pune la dispozitie un catalog complet si precis al tuturor locatiilor, activitatilor si evenimentelor pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B