Eclipsa preturilor la Elefant.ro

Asa cum ne-au obisnuit, cei de la Elefant.ro tin pasul cu evenimentele, astfel ca o data cu eclipsa de soare care va avea loc Vineri, 20 martie (cu apogeul la ora 11.50 🙂 ), acestia doresc sa eclipseze cu mari reduceri de preturi. Campania de reduceri se va desfasura in decursul perioadei 17-22 martie.  Eclipsa Preturilor la Elefant.ro a fost anuntata ca fiind cea mai mare campanie de reduceri din luna martie, cu oferte chiar mai bune decat cele de 1 și 8 martie.

Eclipsa preturilor la elefantEclipsa preturilor la Elefant.ro vine cu reduceri rupte din soare, caci au fost anuntate reduceri de pana la 80%. Pentru aceasta campanie avem o pagina special creata de cei de la elefant, http://eclipsa.elefant.ro/ unde ni se dezvaluie o parte din reducerile care incep maine la prima ora: pana la 55% la peste 800 de ceasuri, pana la 70% la parfumuri, pana la 45% la carti (Fifty Shades of Grey la doar 26 Ron), pana la 23% la sute de produse electronice si multe alte surprize.

Printre produsele “vedeta” ale acestei campanii ce ne vor eclipsa buzunarele/cardurile se afla acest Notebook Lenovo care va fi redus de la 1299 la 999 Ron.

Asa ca fiti cu ochii pe Elefant incepand de maine caci cu siguranta Eclipsa preturilor este binevenita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B