“Parintii astia! Cum ti-i cresti asa ii ai. ” 🙂

Pana de curand am trecut prin viata cu viteza luminii si am constientizat acest lucru in momentul in care am devenit mamica. Timpul parca s-a oprit din loc. Sau eu am coborat din “acceleratul” cu care vigoneam prin viata. Si am inceput sa pretuiesc mai mult timpul liber, timpul petrecut cu persoanele dragi, in special cu sotul meu si minunea noastra. Este momentul in care viata noastra s-a schimbat si ne-am dat seama ca nimic nu este mai important decat micul nostru copilas.

Am decis sa intemeiez acest blog de mamica deoarece eu am gasit atat de putine informatii atunci cand aveam mai mare nevoie de ele. Asa ca am decis sa impartasesc cu voi, o parte din experientele, trairile si activitatile mele ca mama, dar si ca sotie, ca fiica si ca nora, ca sora si ca prietena. In general voi “dezbate” aspecte din viata de familie si sunt foarte multe lucruri de spus pe tema aceasta. Mi-ar placea ca toate femeile sa aiba timp pentru copil si casnicie, sa aiba timp sa fie fiica, nora, nepoata, sora, mama si sotie.

Sper sa va fie util ceea ce gasiţi pe aici, sa gasiti raspunsuri la o parte din intrebarile sau dilemele voastre, sa cititi cu drag si sa ne vizitati cu placere din cand in cand!

Sunt inregistrata pe:

Follow my blog with Bloglovin

blog links

blog links


Director WEB Mocka

Site-ul apare in Directorul Kappa