La multi ani, suflet drag

Astazi este ziua ta, dragul meu copil! La multi ani, suflet drag!!

Este ziua in care implinesti 3 ani! 3 anisori de viata, de veselie, de zambete, de dragoste. Cei mai frumosi 3 ani! Uff.. oare cand si cum au trecut?!? Cand ma gandesc, parca ma sperie trecerea asta rapida a timpului. Si nu inteleg de ce tot ceea ce este frumos dureaza atat de putin. Am senzatia ca trecem prin viata intr-o goana nebuna si nu imi ajunge timpul sa te iubesc indeajuns.

Visele devin realitateImi amintesc ziua cand te-am nascut de parca ar fi ieri. Ma vedeam prea tanara si nestiutoare sa iti fiu mamica si imi era atat de teama ca voi ajunge cu tine acasa si nu voi sti sa iti fiu mama, ca nu voi sti ce-o sa ma fac cu tine, atat de mic si plapand (si plangacios). Si totusi, tu m-ai invatat sa iti fiu mama. Astfel ca, de trei ani incoace, am alaturi de mine cel mai bun profesor, cel mai bun prieten si cea mai draga fiinta din lume.

Iti admir curajul, curiozitatea, puterea, simplitatea, felul cum iubesti, felul cum imi zambesti, felul cum imi vorbesti. Nu reusesc sa descriu in cuvinte dragostea pe care ti-o port. Simt cum imi plesneste inima de fericire, de implinire sufleteasca, de fiecare data cand de privesc.

Vreau sa stii ca te iubesc enorm de mult. Te iubesc azi si te voi iubi mereu. Esti cel mai minunat copil din lumea si meriti sa fii cel mai fericit. Te ador pentru ca alaturi de tine ma sunt eu cu adevarat.

Atazi de ziua ta, iar eu si tati iti dorim multa sanatate, fericire, mult noroc in viata si vise implinite!

Ani frumosi sa ai, copile drag! 🙂

la multi ani suflet drag

Comments

  1. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B