Mi-e dor de mine

singuratateNu stiu daca voua vi se intampla vreodata sa va fie dor de voi, de voi insiva, de viata de dinainte. Mie da, uneori. Iar astazi este una din acele zile in care mi-e dor. Dor de mine. Si nu sunt sigura daca mi-e dor de copilaria mea sau de mine cea care eram in adolescenta, dor de libertate, dor de mine care eram la 18 ani sau de o anumita perioada din viata mea.

Tot ce stiu este ca mi-e dor! Mi-e dor de putina singuratate, de momentele in care eram doar eu si cu mine, mi-e dor sa ma privesc, sa imi ascult gandurile, sa rad sau sa plang, sa visez, sa respir singura macar o clipa.

Sau poate ca imi este dor de copilarie. Oo da, de zilele in care nu imi pasa de nimic. Cu siguranta mi-e dor de prietenii mei din copilarie si de serile in care ne jucam pe la porti. Mi-e dor de verisoara cu care ma intelegeam eu cel mai bine si de nazdravaniile pe care le faceam in vacante la bunici. Atunci totul era altfel.

Sau poate ca imi este dor de momentele in care eram responsabila doar pentru viata mea. Sau poate ca nici pentru a mea nu eram responsabila. Plecam de-acasa la orice ora din zi si din noapte, imi luam cea mai buna prietena si fugeam in “lumea larga”. Iar acum sunt mult mai responsabila, mi-e teama sa nu il las pe el singur, sa nu imi fac sotul si puiul sa sufere din cauza mea.

familieSi totusi de ce mi-e dor de mine? De ce mi-e dor de perioadele in care nu ma striga nimeni mama? De ce mi-as dori sa fiu singura macar un moment? Caci puiul meu de om a dat sens intregii mele vieti, caci baietii mei (sotul si fiul meu) ma iubesc, caci impreuna suntem cel mai frumos intreg, si fara ei nu as mai putea fi eu vreodata. Si in fiecare seara cand pun capul pe perna stiu ca ei sunt motivul pentru care ma trezesc dimineata, ca nu mai sunt doar eu, ca ei exista, sunt sanatosi, sunt minunati si viata este minunata. Iar eu sunt binecuvantata ca ii am. Fara ei doi, eu nu exist.

Uff si cat ma simt de vinovata cand astfel de doruri imi strabat gandurile si imi ravasesc sufletul. Pentru aceste cateva minute de dor nebun de mine, ma simt total de nerecunoscatoare pentru tot ceea ce viata mi-a daruit, pentru tot ceea ce am.

Si totusi .. cateodata mi-e dor de mine, de mine care eram o data, ca nicio alta data 🙂

Comments

  1. By mad.00

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B