10 Lucruri care nu-mi plac

In ordine aleatorie, o parte din lucrurile care nu imi plac deloc, dar deloc, deloc ar fi urmatoarele:

  1. Lenjeria creponata– nu pot sa dorm in asternuturi creponate, ma foiesc, ma jeneaza, sunt prea scortoase pentru mine.
  2. Urasc trezitul dimineata– sunt mai degraba nocturna, urasc sa ma trezesc inainte de 8.30, si sunt data peste cap toata ziua daca sunt nevoita sa ma trezesc inainte de ora 8.
  3. Spitalele– nu suport mirosul, urasc cozile de la camera de garda, nu imi place comportamentul angajatilor din spital care sunt reci, fara mila si te trateaza “de sus”, nu as putea sa mananc niciodata din vasele acelea de tabla in care ti se aduce mancarea cand esti internat, ma intristeaza teribil sa vad oameni suferinzi si motivele ar putea continua.
  4. Nu imi place boala, niciodata, dar mai ales cind copilul sau sotul meu sufera, sau oricine dintre cei dragi sunt afectati.
  5. Detest minciuna ┼či oamenii duplicitari, aroganta, lingusirea, avaritia, prostia omeneasca – aici cred ca explicatiile ar fi de prisos, motivele cred ca le stim fiecare dintre noi.
  6. Nu-mi place cearta, nu imi place sa fiu in compania unui cuplu care se cearta sau sunt vizibil tensionati, imi da o stare de neliniste si de stres inutil.
  7. Nu imi plac oamenii care se cred superiori, privesc de sus, asteapta mereu complimente, striga in gura mare si isi asuma succesele (desi de multe ori nu este meritul lor).
  8. Nu-mi plac greselile gramaticale, urasc sa citesc articole sau comentarii ale oamenilor care nu stiu sa scrie corect, nu respecta nici macar regulile de baza ale gramaticii limbii romane.
  9. Nu imi place sa pun vasele la locul lor dupa ce le spal/usuc, mai ales dupa ce gatesc si se strang foarte multe.
  10. Nu imi plac despartirile, imi dau o stare de tristete si cateodata am sentimentul ca parca ne vedem pentru ultima oara, si nu-mi place deloc asta.

PS: si nu-mi place deloc vremea mohorata si zilele ploioase, asta mai ales de cand am devenit mamica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B