10 lucruri pentru care nu imi place iarna

…. Exista si 10 lucruri pentru care nu imi place iarna: mocirla dupa zapada

 

1. Este foarte frig. Este prea frig. Este acel frig de crapa pietrele.

2. Dupa ninsoarea, zapada cea frumoasa si curata se transforma intr-o mare mocirla. Strazile arata dezolant. Trotuarele sunt pline de gunoaiele adapostite pana nu demult in zapada, iar ca sa traverezi o intersectie este o adevarata aventura.

3. Totul este foarte aglomerat, in trafic, in restaurante, la locurile de joaca, dar mai ales in magazine. Supermarketurile sunt mega aglomerate. Eu chiar nu pot inteleg volumul imens de cumparaturi. Ma uit la cozile interminabile de la casele de marcat si imi dau seama ca sunt persoane care au chiar si cate doua cosuri de cumparaturi. Toata lumea face cumparaturi de parca dupa Anul Nou toate magazinele se vor inchide si este ultima lor sansa de a-si face provizii.

4. Nu imi place traficul din Bucuresti iarna si faptul ca nu sunt locuri de parcare deszapezite.loc de parcare iarna

5. Nu imi place ca trebuie sa ma trezesc cu juma’ de ora mai devreme, caci fata de zilele de vara, am in plus activitatea de a-mi scoate masina de sub mormanul de zapada.

6. Nu imi place iarna caci tenului meu uscat nu ii prieste deloc frigul. Dar deloc, deloc.

7. Se intuneca prea devreme. La ora 5 PM este intuneric, este noapte in toata regula.

8. Nu imi place iarna caci trebuie sa imi pun multe haine pe mine, trebuie sa port maneca lunga, si clar, nu ma simt deloc comfortabil asa infofolita.

9. Nu imi place iarna caci imi pierd deseori manusile.

10. Nu imi place iarna ca toate facturile explodeaza: la caldura (pentru ca este frig), la electricitate (pentru ca se intuneca devreme), la cardurile de credit (nicio zi fara shopping, caci in alta parte nu prea ai unde sa iesi), la telecomunicatii (ca tre sa trimiti sute de mesaje cu : “Fie ca…”)

Si cred ca lista mai poate continua, dar acestea sunt cele mai importante 10 lucruri pentru care nu imi place iarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B