Situatii amuzante intalnite de medicii ginecologi

funnyMai zille trecute citeam niste relatari haioase ale unor medici ginecologi. La prima citire pare amuzant, dar din pacate daca stam sa gandim putin in “profunzime” lucrurile nu mai sunt chiar atat de funny , ba chiar este ingrijorator. Si se pare ca desi sunt atatea metode de informare (reviste, tv, internet, prieteni, familie, etc) de unde se pot afla lucruri esentiale despre functionarea organismului uman, respectiv sexualitate, multe persoane adulte inca nu cunosc lucruri importante, de baza, legate de educatia sexuala. Mai jos sunt cateva din povestioarele cele mai haioase (poate chiar tragi-comice) din experienta medicilor ginecologi:

“Am avut odata o pacienta de 20 de ani care nu stia ca daca faci sex, ramai gravida. Nu avea deloc idee despre asta”.

“Au venit o data un cuplu la mine, suparati ca ea a ramas insarcinata, desi îi prescriam anticonceptionale de ceva timp. Cand i-am luat la intrebari, am aflat ca pastilele o deranjau la stomac, asa ca el, cavalereste s-a oferit sa le ia în locul ei.”

“A venit o pacienta la mine, suparata foc ca era insarcinata. Nu intelegea de ce pilula contraceptiva nu a functionat de data aceasta. Am aflat ca lua anticonceptionale numai în zilele in care era activa sexual si in rest nu.”

„A trebuit sa-i explic unei paciente de 27 de ani ca sangerarile acelea care durau circa o saptamana in fiecare luna erau normale si de ce. Avea doi copii.”

“A trebuit sa folosesc in timpul consultatiei termenul p**a, deoarece pacientul pur si simplu nu intelegea ce este acela un penis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrighted.com Registered & Protected 
SOGV-JMQU-XQ7X-XS6B